Spela med oss

Spelberoende?

Sillamarknad_skalad

Spela med oss istället…

Vi är ett 30-tal amatörmusiker i olika åldrar som tycker det är roligt att spela ihop och att glädja andra. Men vi vill gärna bli fler så om du spelar ett blåsinstrument och är intresserad av att spela i en orkester så är du välkommen till oss.

Vi spelar all slags underhållningsmusik och har ett femtontal framträdanden per år. Ibland ställer vi även upp och marscherar. Vi har inga inträdesprov men ett grundläggande krav är att du behärskar ditt instrument, kan läsa noter samt har viss orkestervana. Det viktigaste är att du tycker det är roligt att spela tillsammans med andra.

Många av oss är personer som gick på kommunal musikskola eller spelade i ungdomsorkester som unga men som slutade en bit upp i tonåren. Några har varit med i studentorkestrar eller andra blåsorkestrar och musikkårer men har slutat på grund av arbete, familj eller liknande. Så småningom har förutsättningarna för orkesterspel öppnats igen.

Andra musikanter har börjat spela på “gamla dar”, helt från början. Det kan vara via barnen som har börjat spela vilket har väckt intresse och nyfikenhet. Efter några år med lärare och självstudier har man hittat Romele Blåsorkester. Alltså går det att lära sig spela på gamla dar också.

Vi lovar dig ett gott kamratskap i ett härligt gäng, allt under ledning av en professionell dirigent, Jon Lundberg.
Vi repeterar varje måndag på Nöbbelövsgården  i Lund kl. 18:30-21:15.

Vi välkomnar givetvis alla som vill spela med oss, men för närvarande har vi störst behov av
VALT- eller ALTHORN, TRUMPET, OBOE, TROMBON, TUBA och SLAGVERK.

Är du intresserad av att prova på så fyll i Intresseanmälan där du berättar lite om dina musikaliska erfarenheter samt vilket instrument du spelar. Skicka in den till nedanstående epost, så kontaktar vi dig.

E-post: info@romeleblasorkester.se